Så här tycker vi om Eazyplug

I arbetet med utvecklingen av Eazyplug har vi låtit många ta del av och testa kontakten Eazyplug. Kontakten är även provad och certifierad av Intertek Semko.

"Alla är inte så starka i nyporna som krävs för att dra en skyddsjordad kontakt ur uttaget. Att rycka och dra i sladden är definitivt en olämplig och farlig metod. Eazyplug utgör en elegant lösning av det irriterande vardagsproblemet."

Jan Berggren, Brandskyddsföreningen

"Eazyplug är toppen för en pensionerad idrottslärare med artrosopererade händer. Oumbärlig både vid strykjärnet och brödrosten."

Agneta Lundquist, Umeå

”Jag tycker att denna nya typ av kontakt är fantastiskt bra, bl a för att den inte kräver någon handstyrka… det finns ett enormt behov av enkla smidiga hjälpmedel i vardagen.”

Carina Andrén, vårddesigner, Karolinska Universitetssjukhuset

"Jag är reumatiker och har svårt att greppa. Det som är bra med Eazyplug är att man får trycka ut den i stället för att dra ut den. Eazyplug är bra utformad för mig som reumatiker."

Ann-Britt Forsgren, Söderhamn

"Kontakten bedöms innebära ett mervärde för personer med svag eller ingen handfunktion. Någon liknande produkt finns inte på marknaden."

Claes Tjäder, avdelningschef Hjälpmedelsinstitutet

"Den är mycket bra och lättanvänd samt till stor hjälp för personer med nedsatt handfunktion. Någon liknande produkt har jag inte sett på marknaden tidigare."

Stefan Käll generalsekreterare, Neurologiskt Handikappades Riksförbund

"Eazyplug uppskattades starkt av fondens jury och man ser ett stort behov av produkten särskilt för personer med nedsatt handfunktion."

Erik Bråkenhielm, produktchef Etac samt ansvarig för Jimmy Dahlstens Fond

"Användaren behöver endast trycka in kontaktpluggen för att få den att lossna ur eluttaget. Genialt och enkelt och därmed möjligt för många fler att klara av denna vardagssyssla självständigt utan risk för smärta eller obehag!"

Sabina Swahn, ägare till butiken Vobis Livskvalite, Uppsala

Eazyplug AB

Runsavägen 205, 194 91 Upplands Väsby
info@eazyplug.se

Följ oss på Facebook   Följ vår kanal på YouTube   Följ oss på LinkedIn

© Eazyplug AB | Om webbplatsen